.Pas­ta­sa­la­de met zalm

14-07-2017

25 min. bereiden en voor 4 personen.


INGREDIENTEN


  • 250 g cherrytomaten
  • 100 g roomkaas
  • 150 g spinazie
  • 200 g gerookte zalmblokjes
  • 2 el kappertjes
  • 6 el Thousand Islands sladressing
  • 300 g farfalle

  • BEREIDINGSWIJZE

    Breng ruim water aan de kook met zout. Kook de pasta in 10-12 min. beetgaar en laat afkoelen in een vergiet onder koud stromend water. Halveer de tomaatjes. Snijd de roomkaas in blokjes. Was de spinazie en dep droog. Meng in een kom de pasta, tomaatjes, roomkaas, zalm, kappertjes en dressing. Verdeel de spinazie over borden. Schep de pastasalade op de spinazie.

    INGREDIENTEN

    combinatietip:

    Lekker met stokbrood.


    ©2017 gemaakt door Laura & Emma 
    Mogelijk gemaakt door Webnode
    Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin